onderhoudsbedrijftom

Elektra werkzaamheden: kies voor een professionele service

Een stroomstoring of kortsluiting, daar zit u vast niet op te wachten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor de juiste elektrische installaties. Onderhoudsbedrijf Tom kan u daar uitstekend bij helpen. Onze professionele medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om alle elektrawerkzaamheden uit te voeren. Dus heeft u voor uw elektriciteit een installateur nodig? Denk dan aan ons!

Een veilige uitvoering van uw elektrawerk

Werken met elektra is iets wat veel mensen liever niet zelf doen. Het is namelijk geen klusje dat zonder gevaar is. Worden elektrawerkzaamheden namelijk niet goed uitgevoerd, dan kan er brandgevaar ontstaan of u kunt een elektrische schok oplopen. Laat daarom uw elektrawerk over aan een professional van Onderhoudsbedrijf Tom. Dan weet u zeker dat de klus vakkundig en veilig wordt uitgevoerd.

Een extra groep laten aanleggen of een andere klus: maak kennis met onze diensten voor elektriciteit

Ergert u zich al een tijdje aan het gemis van een stopcontact op een bepaalde plek in uw huis. Stop dan met het gebruiken van verlengsnoeren, want Onderhoudsbedrijf Tom kan eenvoudig stopcontacten aanleggen of verplaatsen. Of is het nodig dat uw oude elektrische installaties worden vervangen? Ook dat kunnen we voor u regelen. Hetzelfde geldt voor een extra groep aanleggen in de meterkast. Of heeft u nog meer elektriciteit nodig? Dan kunnen we ook een extra groepenkast aanleggen.

Tom’s Onderhoudsbedrijf: voor elektra en andere werkzaamheden in renovatie en nieuwbouw

Tom’s onderhoudsbedrijf is van nog meer markten thuis. Behalve elektrawerk kunt u ons ook inzetten voor loodgieterwerk. Verder kunnen we schilderen, stuccen en timmeren. Bovendien installeren we nieuwe badkamers of renoveren deze. Heeft u dus een groot renovatieproject of gaat u een nieuw huis bouwen? Informeer dan zeker naar wat voor diensten we nog meer kunnen leveren naast onze elektra werkzaamheden.

Ontdek de kosten voor elektrawerkzaamheden

Voordat u ons inhuurt voor het aanleggen of verbeteren van uw elektra heeft u vast vragen. Zoals, wat kost een nieuwe groepenkast aanleggen? Of hoe lang duurt het om elektrische installaties te vervangen? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail. We beantwoorden ze graag.

Waarom kiezen voor Tom’s onderhoudsbedrijf?

Tom’s onderhoudsbedrijf bestaat al ruim 18 jaar en heeft daardoor veel ervaring in werkzaamheden binnens- en buitenshuis. De klussen voeren we uit voor allerlei klanten: van een particulier die zijn woning wil renoveren tot en met bedrijven die een nieuw kantoorpand laten bouwen. Daarbij kunnen we zowel kleine als grote werkzaamheden uitvoeren. U kunt ons dus voor allerlei projecten inzetten die we met zorg zullen behandelen.

Heeft u dus een reparatie nodig op het gebied van elektra of andere werkzaamheden? Neem dan snel contact op voor een afspraak om het project, kosten en tijdsduur te bespreken!