onderhoudsbedrijftom

Stucen: ga voor een mooi resultaat met Tom’s Onderhoudsbedrijf

Muren of plafonds die er lelijk uitzien, kunnen snel weer fris en aantrekkelijk worden met het juiste stucwerk. Stucen is een van de specialiteiten van Tom’s Onderhoudsbedrijf. Of het nu om een plafond, buiten- of binnenmuur gaat, we zorgen voor een professioneel resultaat. We behandelen bovendien alle soorten oppervlaktes, zoals baksteen of beton.

Van voorstrijk stucwerk tot verzorgd werken

Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst naar de kwaliteit van de muur. Is deze bijvoorbeeld al een keer gestuct, dan is er waarschijnlijk voorstrijk stucwerk nodig. Een gestucte muur heeft namelijk een zuigende werking, waardoor het resultaat van het stucwerk niet optimaal is. Daarom is er voorstrijk stucwerk nodig, waardoor het pleisterwerk mooi egaal wordt. Verder maken we de muur goed schoon voordat we gaan beginnen met stucen. Ook zorgen we dat het pleister niet op uw vloer, deuren of meubels komt, doordat we alles goed afdekken.

Kies uit verschillende soorten stucwerk

Wat voor stucwerk u selecteert, is bepalend voor de uitstraling van de muur. Zo kunnen we met pleisterwerk mooie gladde muren maken. Dit is een geschikte methode voor een modern interieur van uw woning of kantoor, omdat pleisterwerk er zeer strak uitziet. Maar ook kunnen we uw muren behandelen met spuitwerk. Hierdoor kan de muur afwerkt worden met een grover oppervlak. Of kies voor spachtelputz wat een mooie structuur geeft. Heeft u twijfels? Tom’s Onderhoudsbedrijf bespreekt graag met u de soorten stucwerk en welke optie het beste bij u en uw object past.

Wat gaat stucen kosten?

Wat stucwerk gaat kosten hangt af van verschillende omstandigheden. Zo speelt de ondergrond van het te stucen oppervlak een rol. Sommige muren of plafonds vragen bijvoorbeeld meer voorbereiding dan anderen. Verder is de grootte van het oppervlak belangrijk en wat voor soort stucwerk u neemt. Als u voor ons kiest, dan bespreken we vooraf wat de beste mogelijkheden zijn. Ook weet u wat het complete stucwerk zal kosten.

Stucwerk gezocht? Kies voor Tom’s Onderhoudsbedrijf

Wanneer u een professionele onderneming zoekt voor uw stucwerk, dan vindt u de juiste kandidaat in Tom’s Onderhoudsbedrijf. Behalve een ruime ervaring en een reeks tevreden klanten, bieden we nog meer bruikbare diensten. Zo kunnen we ook uw schilder– en timmerwerk verzorgen. Of heeft u extra lichtpunten in huis nodig of reparaties aan uw afvoer? Dan staan onze elektriciens en loodgieters voor u klaar.

Neem contact op voor hoogwaardig stucwerk

Of het nu voor het pleisteren van één muur is of voor het stucwerk van een heel pand; Tom’s Onderhoudsbedrijf helpt u graag. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel naar +31641899348, mail naar tom.stucadoor@hotmail.com of verstuur uw gegevens eenvoudig via het formulier op onze contactpagina!