onderhoudsbedrijftom

Timmerwerk: krijg een mooi resultaat met Tom’s Onderhoudsbedrijf

Hout is een van de belangrijkste onderdelen van een woning. Of het nu gaat om een trap, plafond of keuken? Hout komt u altijd tegen. Dit prachtige materiaal kunt u ook buiten om het huis ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schutting, tuinhuisje of overkapping.

Maar hout is alleen op zijn best als het goed is aangebracht en optimaal is onderhouden. Wilt u dus echt uw houten elementen in en om uw huis laten schitteren? Zorg dan dat u een specialist inschakelt voor al uw timmerwerk. Bij Tom’s Onderhoudsbedrijf bent u daarvoor precies op het goede adres!

Timmerwerk gezocht? Stop met zoeken en schakel ons team in!

Ons bedrijf is deskundig en veelzijdig. Daarom kunnen we al uw timmerwerk professioneel verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld houten wanden of plafonds nodig? Dan voert Tom’s Onderhoudsbedrijf dat vakkundig en snel uit. Of wilt u de trap vervangen? We kunnen hoogwaardige trappen maken en ook plaatsen.

Ook voeren we alle werkzaamheden uit die te maken hebben met deuren, kozijnen plus het hang-en-sluitwerk. Maar er is nog veel meer mogelijk. Dus zoekt u een oplossing voor een houten onderdeel in of om uw woning? Vraag het ons gerust.

Timmerwerk en meer: van kozijnen tot en met een woningrenovatie

Kiest u voor Tom’s Onderhoudsbedrijf, dan kunnen we naast het timmerwerk nog veel meer voor u betekenen. Zo horen schilderen en stucen ook tot ons dienstenpakket. Bovendien hebben we elektriciens en loodgieters in ons team. Staat u dus voor een totale renovatie? Dan vindt u bij ons de nodige diensten onder één dak.

Timmerwerk gezocht? Kies voor een betrouwbare partner

Tom’s Onderhoudsbedrijf bestaat ruim 18 jaar. We kunnen u daardoor veel ervaring in allerlei timmerwerk bieden. Bovendien kunt u ook rekenen op een moderne aanpak. Zo blijven we ons verbeteren op technisch vlak maar ook hoe we met onze klanten omgaan. Bij ons staat u als klant namelijk altijd centraal!

Neem snel contact op met Tom’s Onderhoudsbedrijf

Wilt u al een tijdje een mooie houten schutting voor meer privacy in de tuin? Of heeft de trap zijn beste tijd gehad? Deze en andere problemen met hout kunt u snel laten oplossen door ons team. Wanneer we klaar zijn, kunt u weer genieten van mooi houtwerk in en om uw huis.

Neem daarom voor meer informatie snel contact op met Tom’s Onderhoudsbedrijf. U kunt daarvoor bellen naar +31641899348 of een mail sturen naar tom.stucadoor@hotmail.com. Of vul het formulier on op onze contactpagina!