onderhoudsbedrijftom

Kies voor professioneel schilderwerk dat lang meegaat

Een goede schilder zoeken, is niet altijd even eenvoudig. Regelmatig verschijnen er daarom oproepen zoals een huisschilder gezocht, een goede schilder gezocht of als de nood hoog is; met spoed een schilder gezocht. Bent u ook in deze situatie en aan het speuren naar een professioneel en betrouwbaar schildersbedrijf? Dan kunt u stoppen met zoeken, want Tom’s Onderhoudsbedrijf doet allerlei schilderwerkzaamheden met plezier en gedegen vakkennis.

Schilderwerk gezocht? Wij beschikken over de topkwaliteit waar u naar zoekt

Van schilderwerk heeft u alleen lang plezier als het goed is uitgevoerd. Dat geldt voor zowel binnen als buiten. Wordt het materiaal niet goed voor behandeld of worden de verkeerde producten gebruikt? Dan zult u al snel merken dat de verf gaat bladderen of de glans verliest. Dankzij de ruime ervaring en de bereidheid om nieuwe technieken te leren, kunt u erop rekenen dat Tom’s Onderhoudsbedrijf zorgt voor een uitstekende kwaliteit. U krijgt dus mooi schilderwerk waar u lang van kunt genieten.

Kosten schilderwerk: een individueel kostenplaatje

Wat het schilderen gaat kosten, hangt van verschillende factoren af. Zo is de staat van het oppervlak een belangrijk onderdeel van de kostenpost. Zijn er bijvoorbeeld veel oneffenheden die weggewerkt moeten worden? Of kunnen we direct aan de slag? Ook de materiaalsoort speelt een rol, net als het oppervlak en de soort verf. Maar wees gerust, voordat we beginnen weet u wat het hele schilderproject gaat kosten. Daarbij zullen we streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Profiteer ook van de overige diensten van Tom’s Onderhoudsbedrijf

Van de houten trap in uw woning tot de buitenkant van uw kantoor: Tom’s Onderhoudsbedrijf doet schilder klussen voor allerlei soorten klanten. Particulieren, ondernemers en vastgoedbeheerders weten ons team daarom al jarenlang te vinden. Behalve klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid heeft onze onderneming nog een praktische kant.

Naast schilderwerk leveren we ook andere diensten. Zo kunt u door ons uw muren laten stucen, maar ook de kozijnen laten timmeren. Of laat uw afvoer aanleggen door een van onze loodgieters. Heeft u wensen op het gebied van elektriciteit? Ook dan is Tom’s Onderhoudsbedrijf uw geschikte partner.

Ik zoek een schilder: maak snel een afspraak

Wanneer u een goede schilder zoekt, dan hopen we dat u met ons in zee wilt gaan. Bel ons daarvoor gerust op, zodat we uw schilderwerk kunnen bespreken. Ook kunnen we dan de kosten van het schilderwerk doornemen.

Voor een afspraak kunt u ons makkelijk bereiken via het contactformulier, +31641899348 of tom.stucadoor@hotmail.com. Komen we tot een overeenkomst? Dan starten we zo snel mogelijk met de schilderwerkzaamheden!