onderhoudsbedrijftom

Kies voor een betrouwbare loodgieter van Onderhoudsbedrijf Tom

Met spoed een loodgieter nodig? Onderhoudsbedrijf Tom kan allerlei loodgieterswerkzaamheden voor u verzorgen. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een nieuwe cv de aanleg van sanitair. We voeren deze loodgieterswerkzaamheden uit met een uitstekende vakkennis en een flinke dosis ervaring. Hierdoor kunt u rekenen op een goed resultaat!

Ontdek uw favoriete loodgieter in Zuid-Holland

Ons werkterrein ligt voornamelijk in Zuid-Holland. Woont u dus in deze provincie en zoekt u een loodgieter in de buurt? Dan kunt u dus bij ons terecht. Of u nu een loodgieter in Rotterdam, Den Haag of Delft zoekt? Onderhoudsbedrijf Tom staat voor u klaar. Bovendien kunnen we snel bij u zijn als het om een spoedgeval gaat.

Een loodgieter gezocht die gespecialiseerd is in cv aanleggen?

Bent u een woning aan het bouwen of een oud pand aan het renoveren? Dan wilt u waarschijnlijk een cv-installatie aanleggen. Daarvoor bent u bij onderhoudsbedrijf Tom aan het juiste adres. Een cv aanleggen is namelijk onze specialisatie. We letten er daarbij op dat we voor zo’n efficiënt mogelijke methode kiezen. Een die het beste past bij het object, doel en budget.

Wat kost het aanleggen van een cv installatie?

De kosten voor de aanleg van een cv is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn er bij het vervangen van een oude cv-installatie misschien geen buizen nodig omdat de bestaande voldoen. Hetzelfde geldt voor een expansievat en een cv-ketel. Moeten we al deze onderdelen nieuw kopen, dan nemen de kosten voor de aanleg van een cv toe. Verder is de prijs ook afhankelijk van de grootte van het pand en het aantal radiatoren dat u wilt plaatsen.

Van loodgieterswerk tot het installeren van een complete badkamer

Naast een cv-installatie aanleggen kunnen we nog meer loodgieterswerkzaamheden doen. Bouwt u bijvoorbeeld een nieuw huis, appartement of kantoorpand? Dan kunt u ons inschakelen om de leidingen te installeren voor de nieuwe badkamer, het toilet of de keuken. We kunnen zelfs het complete sanitair voor u verzorgen. Het verbouwen, renoveren of installeren van een nieuw toilet of badkamer hoort namelijk ook bij ons dienstenpakket.

Nog meer diensten onder één dak: van loodgieter tot stukadoor

Heeft u grootscheepse bouw- of renovatieplannen? Kom dan eens met ons praten. We hebben namelijk verschillende interessante diensten onder één dak. Zo kunnen we trappen en kozijnen maken. Ook maken we desgewenst uw muren strak en zorgen we ervoor dat ze mooi geschilderd worden. En heeft u een nieuw stopcontact of meterkast nodig? Onze elektriciens maken deze graag voor u!

Profiteer van de veelzijdigheid van onderhoudsbedrijf Tom

Heeft u een loodgieter nodig? Of een professioneel team voor diverse werkzaamheden in en om uw pand? Neem dan snel contact op met onderhoudsbedrijf Tom. Wij werken zowel voor particulieren, ondernemers en vastgoedbeheerders.