onderhoudsbedrijftom

Zoek en vind een goed klusbedrijf dat alles kan

Moeten de badkamertegels vernieuwd worden? Of sluiten de ramen niet meer goed? Dan is het tijd om te klussen. Heeft u daar zelf de gelegenheid niet voor, de benodigde kennis niet of heeft u er gewoon geen zin in? Schakel dan een allround klusbedrijf in.

Een klusbedrijf zoeken is echter niet eenvoudig. Door een advertentie te plaatsen met ‘klussenier gezocht’, weet u niet zeker of daar een betrouwbare vakspecialist op reageert. U kunt daarom het beste direct in zee gaan met een erkend klusbedrijf als Onderhoudsbedrijf Tom.

Ons klus bedrijf: ook voor kleine klusjes op allerlei gebieden

Voor ons is geen klus te klein. Wilt u een muur met scheuren weer mooi maken? Of kraakt de trap? Of heeft de schutting in de tuin reparaties nodig? Ons klusbedrijf doet van alles wat. Daarbij hebben we ervaring en de kennis van verschillende vakgebieden. Zo kunnen we u ook helpen als u een elektricien of loodgieter nodig heeft.

Zet ons in als schilder- en klusbedrijf

Een van de meest voorkomende klussen in en om het huis is schilderen. Als huis-en-tuin-klusbedrijf kunt u ons inzetten voor al uw schilderwerk. Dat geldt zowel voor binnen als buiten. Daarbij kunnen we ook het stucwerk voor u doen.

Profiteer van onze vaardigheden als timmer- en klusbedrijf

Ons klusbedrijf is allround, dus ook timmerwerk pakken we graag aan. Of het hierbij nu om kleine klusjes of grote werkzaamheden gaat, u kunt ons altijd inschakelen. Misschien moet er een houten deur gerepareerd worden? Of wilt u een overkapping in uw tuin? Onderhoudsbedrijf Tom maakt het!

Vind uw klussenbedrijf voor badkamers

Ook badkamers behandelt Onderhoudsbedrijf Tom graag. Is er iets stuk in uw badkamer? Of wilt u nieuw sanitair plaatsen? Dan zijn we voor uw badkamer het klusbedrijf dat u nodig heeft. We kunnen zelfs desgewenst uw badkamer verplaatsen.

Bouw- en klusbedrijf: ook voor grote projecten

Heeft u een grote klus voor een bedrijf? Onderhoudsbedrijf Tom werkt ook voor zakelijke klanten. Van kantoorpanden tot en met nieuwbouwprojecten: we werken graag mee als bouw- en klusbedrijf. Zo kunnen we onder andere complete cv-installaties aanleggen en de leidingen voorbereiden voor keukens en badkamers. Maar ook hebben we de expertise om het raamwerk te timmeren, het sloopwerk uit te voeren of wanden en plafonds af te werken.

Klusbedrijf gezocht: bel Tom!

Wanneer u een klus heeft, dan heeft u vast de voorkeur voor een klusbedrijf in de buurt. Dat is namelijk wel zo makkelijk als u bijvoorbeeld persoonlijk wilt overleggen. Onderhoudsbedrijf Tom werkt voornamelijk in de omgeving van Rotterdam Rijnmond.

Woont u daar, heeft u daar een bedrijf of een bouwproject? Dan vindt u in ons een betrouwbaar klusbedrijf. Neem daarom snel contact op met Onderhoudsbedrijf Tom door te bellen naar +31641899348. Of stuur uw e-mail naar tom.stucadoor@hotmail.com!