onderhoudsbedrijftom

Ontdek een betrouwbare klussenier voor iedere klus

Doe-het-zelven is een trend, maar deze is niet voor iedereen weggelegd. Zo kan het u aan tijd ontbreken of misschien mist u de vaardigheid. Het resultaat is dan een hoop frustraties of nog erger; de klus wordt nooit afgemaakt. Met een klussenier van Onderhoudsbedrijf Tom weet u zeker dat uw klusproject tot een goed einde komt. Daarbij zijn we zeer veelzijdig, waardoor u ons voor allerlei werkzaamheden in en om uw huis kunt inschakelen.

Klussenier gezocht voor stuken en schilderen?

Een muur met een te opvallende kleur, gaten in de wand of een plafond met scheuren: Onderhoudsbedrijf Tom lost dat allemaal op. We repareren de oppervlaktes en stuken deze naar uw wens. Misschien wilt u een strak en glad resultaat? Of misschien vindt u wanden met een structuurlaag mooi? Het is allemaal mogelijk. Ook voor het schilderen zorgen we dat het precies zo wordt, zoals u wilt.

Timmerwerk: ook voor hout zijn we de juiste klussenier

Veel klusjes in en om het huis draaien om hout. Denkt u maar aan de trap, de kozijnen, de vloer, de schutting of de terrasoverkapping. Gaat bijvoorbeeld uw trap kraken, is de vloer beschadigd of wordt de schutting instabiel? Dan maken de timmermannen van Onderhoudsbedrijf Tom dit voor u weer snel en professioneel in orde middels kwalitatief timmerwerk.

Een klussenier in de buurt voor loodgieterswerkzaamheden

Heeft u nieuwe leidingen nodig? Onderhoudsbedrijf Tom heeft vakkundige loodgieters in dienst die u hierbij uitstekend kunnen helpen. Ook staan we u bij wanneer u problemen heeft met de centrale verwarming.

Problemen met elektra: Onderhoudsbedrijf Tom lost het op

Van een stopcontact verplaatsen tot en met de aanleg van een nieuwe groepenkast: als klussenier pakken we ook elektrische klussen aan. Onze goed opgeleide en gecertificeerde elektriciens zorgen voor een betrouwbaar resultaat, zodat u zonder zorgen uw elektriciteit kunt gebruiken.

Een professionele klussenier voor uw badkamer

Heeft u een klein klusje in de badkamer? Of wilt u een nieuw bad of een andere douche installeren? Onderhoudsbedrijf Tom kan u op sanitair gebied zowel met kleine als grote klusjes helpen. Ook is het mogelijk om door ons uw badkamer te laten verplaatsen.

Maak contact met een betrouwbare klussenier bij u in de buurt

Wanneer u in de buurt van Rotterdam Rijnmond woont, hoeft u niet ver te zoeken voor een vakkundige en betrouwbare klussenier. Dit is namelijk de regio waar Onderhoudsbedrijf Tom opereert.

Dus heeft u een kleine of grote klus die nodig gedaan moet worden? Neem dan snel contact met ons op. Verstuur bijvoorbeeld uw verzoek via ons contactformulier of per e-mail via tom.stucadoor@hotmail.com. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via +31 641 899 348!