onderhoudsbedrijftom

Onderhoudsbedrijf Tom: van timmerwerk tot badkamerrenovatie

Het onderhoud van een huis kan behoorlijk veel tijd vergen. Niet iedereen heeft daarom de gelegenheid om de woning tot in de puntjes te verzorgen. Of misschien heeft u daarvoor niet de kennis en vaardigheden? Onderhoudsbedrijf Tom kan u op alle fronten helpen met het opknappen of bouwen van uw huis.

We staan u bij met kleine reparaties, maar ook renoveren we bijvoorbeeld complete badkamers. Maak daarom kennis met de service van ons klus- en onderhoudsbedrijf. U zult merken dat we van alle markten thuis zijn.

Timmer- en onderhoudsbedrijf voor binnen en buiten

In een huis of appartement zit veel hout verwerkt. Daarom zult u al gauw op timmerwerk stuiten bij renovaties en nieuwbouw. Misschien wilt u nieuwe kozijnen? Of misschien wilt u uw krakende trap repareren? Daarbij kunnen we u prima helpen. Maar ook kunnen we als timmer- en onderhoudsbedrijf het raamwerk maken voor een nieuwbouwhuis. Daarnaast verzorgen we ook graag het timmerwerk rondom uw huis.

Schilder- en onderhoudsbedrijf voor al het schilderwerk

Kleuren zijn de finishing touch voor uw woning. Of u nu de muren van uw bestaande huis wilt opknappen of dat de wanden van uw nieuwbouwwoning vakkundig geschilderd moeten worden, in Onderhoudsbedrijf Tom vindt u de vakspecialisten die u nodig heeft. Ook kunnen we uw houtwerk vakkundig van de gewenste kleur voorzien. Bovendien zijn we naast schilder- en onderhoudsbedrijf ook stukadoor. Zo kunnen we uw muren en plafonds de juiste uitstraling geven: van strak tot en met structuur.

Technisch onderhoudsbedrijf: van groepenkasten tot waterleidingen

Een soepel werkende afvoer en stopcontacten op de juiste plaatsen zijn een must om lekker te wonen. Als technisch onderhoudsbedrijf verzorgen we allerlei elektra– en loodgieterswerkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld leidingen voor uw nieuwe keuken nodig? Of wilt u uw oude elektrische installaties vervangen? Neem dan gerust contact met ons op, want het hoort allemaal in ons takenpakket.

Profiteer van de vakkennis van een all-round bouw- en onderhoudsbedrijf

Als bouw- en onderhoudsbedrijf is ons geen klus te groot of te klein. We helpen namelijk graag particulieren met hun woning, maar ook zakelijke klanten met kantoorpanden of grote bouwprojecten. Heeft u bijvoorbeeld een bouwproject en zoekt u nog een technisch onderhoudsbedrijf voor de aanleg van uw groepenkasten? Dan zijn we u graag van dienst. Of heeft u een eigen woning en wilt u uw schutting in de tuin vervangen? Ook dan staan we voor u klaar. U ziet het! Onderhoudsbedrijf Tom pakt graag alles aan!

Wacht niet langer en neem contact op met Onderhoudsbedrijf Tom

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden als onderhouds bedrijf? Neem dan eenvoudig contact op via ons contactformulier. Ook kunt u ons snel bereiken via +31641899348 of tom.stucadoor@hotmail.com!