onderhoudsbedrijftom

Ontdek de juiste stukadoor: van gladde wanden tot plafonds met structuur

Bent u uitgekeken op de saaie muren van uw woonhuis? Of heeft u een nieuwbouwproject waarvan de wanden en plafonds nog afgewerkt moeten worden? Dan heeft u een goede stukadoor nodig. Onderhoudsbedrijf Tom is daarvoor het juiste stukadoorsbedrijf. Met meer dan 18 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot specialist in stucen. Onze stukadoren zijn allemaal vakkundig opgeleid en leveren graag goed stucwerk.

Een eerlijk stucadoorsbedrijf voor particulieren

Voor iedereen die zijn bestaande of nieuwe woning wil opknappen komt er stucwerk aan te pas. Zo kan een stukadoor het plafond en de wanden weer als nieuw eruit laten zien. Maar ook kan een stukadoor de badkamer een stijlvolle uitstraling geven. Onderhoudsbedrijf Tom kan het allemaal.

Stucadoors voor uw bedrijf: onze diensten voor de zakelijke markt

Gaat u een kantoorpand huren dat een opknapbeurt nodig heeft? Of kan de huidige locatie van uw onderneming modernisering goed gebruiken? Dan is de juiste stuc voor uw bedrijf het antwoord. Ook hierbij bent u bij ons op het juiste adres.

Vind de juiste stukadoor voor nieuwbouw

Onderhoudsbedrijf Tom helpt ook graag mee om nieuwbouwprojecten te realiseren. Van een woonhuis tot een flatgebouw: onze stukadoren zorgen dat de muren en plafonds spik en span worden afgewerkt.

Ik zoek een stukadoor: ontdek de stijlen en kosten

Of u nu een stukadoor nodig heeft voor uw bedrijf, nieuwbouwproject of uw eigen woning? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende stijlen. Onze stucadoor kan bijvoorbeeld de muren glad afwerken, maar er ook een structuur aan toevoegen. De verschillende opties bespreken we graag met u voordat we aan de slag gaan. Ook weet u vooraf wat onze stukadoor per m² kost. De prijs hangt namelijk af van de kwaliteit van de muren of het plafond plus het soort stucwerk dat u kiest.

Schilder en stukadoor: vind verschillende diensten onder één dak

Onderhoudsbedrijf Tom kan naast stucen ook uw woning, kantoor of nieuwbouwproject schilderen. Zo heeft u met één belletje zowel een schilder als stukadoor geregeld. Maar we kunnen nog meer voor u doen.

Behalve stukadoor en schilder leveren we namelijk nog meer diensten. We verbouwen en installeren bijvoorbeeld complete badkamers. Of heeft u een krakende trap of een dakkapel nodig? Onderhoudsbedrijf Tom verzorgt desgewenst het timmerwerk. Verder kunnen we u helpen met het aanleggen of vervangen van elektra. Ook voor loodgieterswerkzaamheden kunt u ons inschakelen.

Stukadoor gezocht? Bel Onderhoudsbedrijf Tom

Heeft u een goede stukadoor nodig? Of misschien een vakspecialist voor een andere klus? Neem dan snel contact op met Onderhoudsbedrijf Tom. U bereikt ons via +31 641 899 348 of tom.stucadoor@hotmail.com. Of stuur ons simpel een bericht via het contactformulier!